Mă numesc ALINA GORDAN.
Sunt psiholog clinician.

Psihologii spun că atunci când începi să acorzi atenție sănătății psihice, nu doar celei fizice, începi să te simți mai bine, să arăți mai bine, să reflecți starea de bine și să atragi tot ce este mai bun în viața ta. Totul începe cu tine!

Iar Misiunea mea este: Preocuparea pentru sănătatea mentală, ajut oamenii și familiile lor să-și regăsească starea de bine, să ducă o viață calitativă exact cum o doresc 😊

Sunt absolventă a Facultății de Psihologie și a unui Master în Consiliere și Evaluare Psihologică, sunt atestată de către Colegiul Psihologilor din România ca psiholog clinician cu drept de liberă practică.

Activitatea de prestare a serviciilor psihologice o desfășor în cadrul Cabinetului Individual de Psihologie, cabinet în care vă stau la dispoziție cu profesionalism și empatie.

Pe lângă rolul de psiholog sunt soție și mamă, așa că am trecut și eu la rândul meu prin provocările etapelor de viață ale copiilor mei și te înțeleg dacă te confrunți cu probleme în relaționarea cu copilul tău, cu partenerul de viață, cu părinții tăi
Consider că sănătatea mentală este o parte importantă a vieții noastre. Ea ne asigură echilibrul emoțional, comportamental și social. Echipați cu un psihic sănătos vom reuși să ne adaptăm și să facem față stresului cotidian și provocărilor vieții.Sunt aici pentru tine și te pot ajuta să afli cum îți poți redescoperi starea de bine, indiferent cât de imposibilă ți se va părea provocarea din viața ta!
Cred în capacitatea fiinţei umane de a-şi descoperi şi valoriza resursele interioare necesare pentru a trăi o viaţă calitativă exact aşa cum şi-o doreşte!
Ce mă relaxează?
  • Grădinăritul 89% 89%
  • Vacanțele la mare 95% 95%
  • Cafeaua aburindă 85% 85%
Alina Gordan | Despre Mine
Ce spun alții despre mine
In orice alta zi, doamna Gordan este un simplu om. Totusi, in momentul in care intri in cabinet si inchizi usa, simți ca existi doar tu si o persoana 100% dedicata si implicata in ceea ce face, Alina Gordan. Acesta este momentul in care prejudecata este inexistenta si cumva, simti ca poti vorbi liber, fara oprire, despre orice si oricine, si poate pentru prima oara, cineva isi pune lumea pe pauza, te asculta si incearca sa te inteleaga. Eu asa m-am simtit. Recomand cu drag si încredere .
Cristina, N.

Un om extraordinar, am avut nevoie de ajutor, iar ea a fost acolo pentru mine. A intrat un suflet frânt în cabinetul ei și am plecat simțindu-mă înțeleasă, puternică și cu inima împăcată. În fiecare zi când îmi este greu mă gândesc la cuvintele de încurajare ale dnei Gordan Alina, o recomand din tot sufletul.
Otilia, A.

Am descoperit în doamna Gordan un psiholog foarte bine pregătit, calm și prietenos. Acestea ar trebui sa fie caracteristicile oricărui psiholog, dar pentru mine a contat relaționarea plăcută de la prima ședință. Iar următoarele ședințe au demonstrat că am făcut o alegere foarte bună. Cabinetul este, de asemenea, foarte primitor și cochet
Georgiana, P.

Pin It on Pinterest

Skip to content