GESTIONEAZĂ

ANXIETATEA COPILULUI TĂU 

ÎN DOAR 10 MINUTE!

Copilul tău se confruntă cu anxietatea sau cu dificultăți de adaptare la schimbare?

 

Atunci ai nevoie de o poveste! Dar nu de orice fel, ci de una cu efect terapeutic.

Iata de ce:

1. Povestile terapeutice chiar asta fac – sprijina dezvoltarea emotionala și comportamentala a copiilor

 

2. Prin intermediul poveștilor copiii pot identifica personaje sau situații cu care se identifica și pot gasi solutii pentru problemele cu care se confrunta.

 

3. Poveștile terapeutice promovează înțelegerea ți acceptarea de sine în rândul copiilor prin intermediul personajelor cu care aceștia regăsesc trăsături comune.

 

Din această poveste a melcului Timi Timidul, copilul tău va învăța:

 

k

Să identifice sentimentele incomode

Să se simtă încrezător

g

Să învețe modalități simple de gestionare a emoțiilor

Alina Gordan | Poveste Terapeutica Gratuita

Dar, cine sunt eu?

Mă numesc ALINA GORDAN, sunt psiholog clinician, iar misiunea mea este: sa ajut familiile lor să-și regăsească starea de bine, să ducă o viață calitativă exact cum o doresc!

 

Absolventă a Facultății de Psihologie și a unui Master în Consiliere și Evaluare Psihologică, sunt atestată de către Colegiul Psihologilor din România ca psiholog clinician cu drept de liberă practică.

Pregătirea mea ca psiholog clinician are la bază o înţelegere aprofundată a psihicului uman şi se concentrează pe dezvoltarea şi menţinerea sănătăţii la nivel cognitiv şi emoţional, cu scopul reducerii stresului şi a promovării sănătăţii mintale.

 

Sfaturile mele au aparut in:

Alina Gordan | Poveste Terapeutica Gratuita
Alina Gordan | Poveste Terapeutica Gratuita
Alina Gordan | Poveste Terapeutica Gratuita
Alina Gordan | Poveste Terapeutica Gratuita

Ce spun altii despre mine:

In orice alta zi, doamna Gordan este un simplu om. Totusi, in momentul in care intri in cabinet si inchizi usa, simți ca existi doar tu si o persoana 100% dedicata si implicata in ceea ce face, Alina Gordan. Acesta este momentul in care prejudecata este inexistenta si cumva, simti ca poti vorbi liber, fara oprire, despre orice si oricine, si poate pentru prima oara, cineva isi pune lumea pe pauza, te asculta si incearca sa te inteleaga. Eu asa m-am simtit. Recomand cu drag si încredere .

Cristina N.

Un om extraordinar, am avut nevoie de ajutor, iar ea a fost acolo pentru mine. A intrat un suflet frânt în cabinetul ei și am plecat simțindu-mă înțeleasă, puternică și cu inima împăcată. În fiecare zi când îmi este greu mă gândesc la cuvintele de încurajare ale dnei Gordan Alina, o recomand din tot sufletul.

Otilia A.

Am descoperit în doamna Gordan un psiholog foarte bine pregătit, calm și prietenos. Acestea ar trebui sa fie caracteristicile oricărui psiholog, dar pentru mine a contat relaționarea plăcută de la prima ședință. Iar următoarele ședințe au demonstrat că am făcut o alegere foarte bună. Cabinetul este, de asemenea, foarte primitor și cochet

Georgiana P.

Pin It on Pinterest

Skip to content